Előfizetői tartalom

Vállalkozz itthon, fiatal!

Portfolio
Elindult a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program a közép-magyarországi régióban (KMR) az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében - jelentette be Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára. A program keretében 3 millió vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak a pályázók. A projekt célja az új egyéni vagy mikrovállalkozások indítását tervező, vállalkozói szemléletű 25 év alatti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, valamint pénzügyi támogatás nyújtása a vállalkozás induló költségeihez.

A Vállalkozz itthon, fiatal! elnevezésű projekt keretében a fiatalok képzést, illetve szakmai tanácsadást kapnak üzleti tervük összeállításához, az elfogadott tervvel rendelkezők pedig 3 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak - ismertette Cseresnyés Péter.Fontosabb tudnivalókA program az Ifjúsági Garancia Program keretében valósul meg, így a munkaviszonnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés