FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Világsiker: magyarok dolgoznak Jamie Oliver éttermében

Portfolio
A veszprémi SÉF Szakképző Iskola 2004 óta büszkélkedhet sikeres pályázóként számtalan eredményes diákkal, akik a sztárséf Jamie Oliver egyik éttermében dolgoznak vagy egy londoni kávéházat vezetnek. Az iskola 259 460 euró (közel 81 millió forint) közvetlen brüsszeli forrást nyert az Erasmus+ program keretében. A támogatás segítségével 75 vendéglátóipari tanuló teheti próbára tudását szakmai gyakorlaton külföldi éttermekben, kávézókban és szállodákban.

A 2000 óta működő veszprémi SÉF Szakképző Iskola igazgatója, Csizmazia Mária szerint a sikeres pályázatok titka a megfelelő külföldi partnerek megtalálása, a meglévő kapcsolatok ápolása és megtalálni a megfelelő magyarországi együttműködő szervezeteket. A magániskola már 2004 óta vesz részt uniós pályázatokon, azért hogy külföldi vendéglátóipari szakmai gyakorlatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés