Prémium szolgáltatások
Services requiring registration

Előfizetői akció

Hozza lendületbe befektetéseit, használja ki most szezonindító akciónkat! Egy teljes hónap díjkedvezményt kapnak mindazon ügyfeleink, akik 2016. augusztus 20. és szeptember 30. között bármilyen előfizetési időszakra, BÉT valós idejű (real time) adatszolgáltatásra fizetnek elő.

Az akció kizárólag a Portfolio Terminál és a Markers grafikonrajzoló termékekre vonatkozik és kizárólag azon magánszemélyek vehetik igénybe, akiknek nem volt aktív előfizetésük az elmúlt 6 hónapban. Az akciós időszak alatt megrendelt termékek utólagos módosítására nincs lehetőség.
Előfizetői tartalom

Tisztelt, Felhasználónk! Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.
Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, lépjen be a jobb oldali űrlapon, ellenkező esetben olvassa el tájékoztatónkat értéknövelt szolgáltatásainkról.

Lehetősége van emelt díjas SMS küldésével is hozzáférni a tartalomhoz.


Erre vártunk: itt a Széll Kálmán Terv 2.0!

2012. április 23. - 13:41

A kormány hétfő délután közzétette a "Széll Kálmán Terv 2.0" címet viselő, - az angol változattal és függelékkel együtt - 505 oldalas dokumentumot, ami tartalmazza a konvergencia programot és Brüsszelbe is elküldte. A tét óriási: a kormány ezzel a dokumentummal akarja ugyanis meggyőzni az Európai Bizottságot arról, hogy fenntartható módon tudja csökkenteni a hiányt az elvárt szint alá és bízik abban, hogy ezzel elkerülhető a Magyarországnak szánt kohéziós források befagyasztása. A dokumentum főbb pontjai: - idén 155 milliárd forintos kiigazítást hajt végre a kormány, míg jövőre 600 milliárd forintos egyenlegjavulást ígér, ami megközelítőleg az idei évhez képest 400 milliárd forintos intézkedéscsomagot jelent. Ezek az összegek megegyeznek az Európai Bizottság korábban megfogalmazott elvárásaival. - az egy évvel ezelőtti (konzervatívnak mondott) pályához képest is jelentősen visszafogta az előttünk álló időszak gazdasági növekedésére vonatkozó várakozását a tárca - ezzel párhuzamosan jelentősen emelte az egyes évek végére várható GDP-arányos adósságrátát, igaz továbbra is csökkenő adósságpályát vázol - az infláció az adóemelő lépésekkel (is) összefüggésben idén és jövőre jóval a 3%-os jegybanki inflációs cél felett várható, 2014-tól viszont megegyezik azzal (ez az előrejelzés a jegybanki függetlenség szempontjából kedvező fejlemény) - a konvergencia program szerint is szükség van az EU/IMF védőhálójára, de annak nincs nyoma a táblázatokban, hogy ebből le is szeretne hívni pénzt a kormány (noha az adósság átlagos kamatterhére vonatkozó előrejelzés nem nő) - az előrejelzés szerint stagnál a foglalkoztatás a versenyszférában - már idén bevezeti a kormány a telefonadót, ami percenként a hírekkel összhangban valóban 2 forint lesz - jövő évtől számol a kormány a pénzügyi tranzakciós illetékkel, 130-228 milliárd forintos becsült bevétellel - bevezetésre kerül egy új, egységes biztosítási adó, mely évente 15 milliárd forintot hozhat - 2013-ban további 40 milliárd forintnyi gyógyszerkassza lefaragás jön a tavaly már meghirdetett 37 milliárd forintos csökkentésen felül és a program itt elismeri, hogy emelkednek a betegek által fizetendő térítési díjak. - kibővül az energiaszolgáltatók jövedelemadója - legkésőbb 2013 közepétől jön az e-útdíj, a fővárosban pedig dugódíjra készülhetnek, valamint jövőre 10 milliárd forinttal visszavágják a BKV állami támogatását ...

Portfolio Terminál

Valós idejű BÉT, ATX 20 és DAX 30 indextagok

Egyszerűen használható felület, mely tökéletesen alkalmas tőzsdei kereskedéshez szükséges valós idejű árfolyamadatok mindennapi követéséhez.

 • A piacok előfizethetők a legjobb, vagy a legjobb 5 ajánlati mélységgel
 • A 3 piacon kívül világindexek, devizák, befektetési alapok, hírek érhetőek el
Előfizetés esetén díjmentesen használhatja a Portfolio Mobil alkalmazást (IOS, Android), illetve a Portfolio.hu cikkarchívumát.

Tekintse meg szolgáltatásunkat késleltetett árfolyamokkal ingyenesen.

Kapcsolat: sales@portfoliofinancial.hu
+36-1/327-4085

Markers Grafikonrajzoló

A Markers grafikonrajzoló a kezdő és középhaladó tőzsdézők és technikai elemzők számára elengedhetetlen döntéstámogató eszköz.
Elérhető adatok:

 • Részvények - BÉT, DAX30, ATX20 - valós időben és ajánlati könyvvel is!
 • Indexek - BUX, ATX, DAX, CAC40, PX50, WIG20, NASDAQ100, DOW
 • Devizák - EURHUF, CHFHUF, USDHUF, EURCHF, EURUSD - valamint egyéb, a magyar piacon releváns keresztárfolyamok.
 • Árupiac - Olaj, Arany, ezüst, platina, palládium
Ingyenes DEMO: Program letöltés és regisztráció. A megadott felhasználónévvel és jelszóval a demo program 7 napig érvényes.
A Markers grafikonrajzoló megvásárlásával a következő szolgáltatások használatára is lehetősége nyílik:
 • Portfolio Terminál (A Portfolio.hu Árfolyamok menüpontjában)
 • Portfolio Mobil alkalmazás (IOS, Android, http://m.portfolio.hu)
 • Portfolio.hu cikkarchívum
 • Portfolio Online Tőzsde felhasználók a kereskedési rendszerből elindíthatják, és bruttó 1990 Ft-os havidíj ellenében használhatják a Markers grafikonrajzoló programot.
További információk: http://www.portfolio.hu/markers

Kapcsolat: sales@portfoliofinancial.hu
+36-1/327-4085

TeleTrader Professional

Nemzetközi részvénypiacok, devizák, hírcsomagok, technikai elemző eszközök

A TeleTrader Professional egy teljes körű és testreszabható információs- és elemzőplatform választható hazai és nemzetközi valós idejű árfolyamadatokkal, hírekkel és a technikai elemzés széleskörű lehetőségeivel.

 • Hazai és nemzetközi valós idejű árfolyamok (részvénypiacok, deviza, nyersanyag, határidős piacok, stb.),
 • technikai elemzés középhaladóknak és profiknak (200 indikátor),
 • gyertyaalakzat-felismerés,
 • riasztások (árfolyamra, kulcsszavakra a hírekben, indikátorokra),
 • több képernyős funkció, testre szabható,
 • Tablet és okostelefon applikáció (IOS, Android)
Regisztráció 5 napos díjmentes DEMO-ra (azonos az éles rendszerrel, de csak késleltetett árfolyam adatokkal)
Részletekért kattintson ide

Kapcsolat: sales@portfoliofinancial.hu
+36-1/327-4085

Hírlevél

Érdeklik a legfontosabb híreink? Most pár kattintással feliratkozhat hírlevelünkre, akár tematikus bontásban.

Prémium tartalmak

 • Hírarchívum: 10 év teljes anyaga, közel 150 ezer cikk,
 • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái.
A prémium szolgáltatásokra SMS-ben is előfizethet. Az előfizetés módjáról olvassa el tájékoztatónkat.

Bejelentkezés
Login
Felhasználónév:Username:
Jelszó:Password:
 
Prémium