Előfizetői tartalom

10 000 közelébe esett az OTP, fontos támaszt tesztelhet a Richter

Portfolio
Esnek az európai tőzsdék hétfőn, miután a részvénypiacokra a török devizaválság árnyéka vetül, a hazai részvényindex esetében is az eladók diktálják az ütemet, az OTP egészen a 10 000 forintos szint közelébe esett, míg a Richter is kiemelt támasz közelében jár. Mindemellett a Graphisoft Park fontos ellenállás közelébe érkezett meg.

Az eladók mutatják az irányt az európai börzék számára, miután a kontinens részvénypiacaira a török árfolyamválság vetetett árnyékot. A magyar tőzsdén pénteki esés után a hét első napján is folytatódott a lejtmenet, a BUX index 609 pontos esés mellett 1,7 százalékkal került lejjebb, a hazai blue chipek kivétel nélkül esnek, a Magyar Telekom 1,1, a Mol közel 1,2 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés