Előfizetői tartalom

10 bölcs idézet a világ legsikeresebb embereitől

Portfolio
Mindenki kíváncsi, hogy mi az igazán sikeres emberek titka és hogy mitől lesz valaki saját erőből a világ egyik leggazdagabb embere. Az biztos, hogy kell hozzá szenvedély, önbizalom és céltudatosság. A Business Insider összegyűjtött néhány hasznos idézetet és jótanácsot a világ igazán befolyásos embereitől: nézzük mi Mark Zuckerberg és Warren Buffett hitvallása.

Mit mond Marissa Mayer és Warren Buffett?. Marissa Mayer Mindig olyan dolgokat tettem, amire még nem álltam készen. Mert szerintem így tudunk fejlődni. Amikor azt érzed, hogy 'Hú, nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom csinálni', és mégis sikerül, akkor érsz el igazán áttörést.Jeff Bezos Ha a versenytársaidra fókuszálsz, akkor várnod kell addig, amíg a versenytársad nem lép....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés