Előfizetői tartalom

10 ember, aki a jövő Bill Gatese lehet

Portfolio
Gombamódra szaporodnak a startupok a Szilícium-Völgyben, így évről évre változik, hogy éppen ki a nagy sztár a világ technológiai innovációs központjában. A Business Insider kiválogatta azt a 100 embert akiknek a legforradalmibb újításokat, legbátrabb akvizíciókat, világmegváltó termékeket köszönhetjük az elmúlt egy évben. A befutott csillagok, mint Mark Zuckerberg és Larry Page csak a 20. hely környékére tudtak felkapaszkodni, de az első tízbe bekerült a Gopro alapítója, valamint Amerika legfiatalabb milliárdosnője is. Az alábbiakban őket mutatjuk be.

6.-10.. 10. Aaron Levie és Dylan Smith Januárban ment tőzsdére a Box nevű cég, ami a vállalatok számára kínál online adattárolási és dokumentum-megosztási lehetőséget. A befektetők imádták a részvényeket, az első kereskedési napon 66%-kal száguldott az árfolyam. Pedig amikor közzétette a vállalat az első kibocsátási prospektusát, valósággal sokkolta a befektetőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés