Előfizetői tartalom

10 főnök, aki fent van, amikor te még alszol

Portfolio
Ki korán kel, aranyt lel - tartja a mondás. Ez ha máshol nem is, de az üzleti életben megállja a helyét. Sokan kihasználják ezeket az órákat, amelyek a legértékesebbek a kreatív gondolkodás szempontjából. Számos cégvezér, többek között az Apple, a GM és a PepsiCo vezetője is szeret hajnalban kelni, hogy az e-mailek és újságok nyugodt elolvasásával, vagy testmozgással indítsa a napot. A Business Insider most olyan vezérigazgatókat gyűjtött össze a nagyvállalatok éléről, akik híresen korán kelők.

A koránkelők. Howard Schultz (Starbucks) A Starbucks vezére nem csak kávéval ébreszti fel magát reggel, hanem rendszerint biciklizik egyet a feleségével. De a korai edzés ellenére reggel 6-kor már az irodájában van.Forrás: Europress / GettyMary Barra (General Motors) Az amerikai autógyártónál, a General Motorsnál szeretnek korán kelni a vezérek. A jelenlegi vezető, Mary...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés