10 perces stratégia - szeminárium

2017. március 20. 09:05    
nyomtatás
 
A tőzsde izgalmas, sokszínű világa sokakat érdekel, ám többeknek nincs idejük vagy kedvük az árfolyamok intenzív követésére. Számukra fejlesztettük ki a 10 perces stratégiát, amely a kevésbé aktív kereskedők ideális szisztémája a hosszabb távú tőzsdei hullámok meglovagolására. Ha érdekel egy időkímélő kereskedési stratégia, előadásunk neked szól!

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Előadásunkon megismered a 10 perces stratégiát, amely használata kevesebb, mint napi 10 percet követel idődből. A 10 perces stratégia egy a piaci trendet követő, hosszabb távú stratégia, amely segítségével könnyedén tudsz választani a kereskedési termékek közül, és a kereskedés végrehajtására is önállóan képes leszel.

Tematika:
  • Beszállási pontok azonosítása
  • Piacra lépés
  • Stop és célár meghatározás

Időpont: 2017. március 21. 17:30
Helyszín: Portfolio TraderAkadémia, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. D épület 2. emelet.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium