Előfizetői tartalom

10 részvény, amit nem szabad most kihagyni

Portfolio
Mozgalmas volt az elmúlt egy hét az amerikai tőzsdéken. Láttunk 1000 pontos Dow-esést és utána nagy felpattanást. Összességében volt egy komolyabb korrekció, de a Morgan Stanley elemzői szerint ez csak átmeneti, nem köszönt be tartós lejtmenet. Ennek fényében olyan részvényeket gyűjtöttek össze, amelyek az esés után már túladottá váltak és amelyek ezért most nagy felértékelődési potenciállal kecsegtetnek.

6.-10.. Az amerikai tőzsdék mostanában látott esése jó vételi lehetőséget teremtett néhány erős fundamentummal rendelkező részvény piacán. A Morgan Stanley elemzői szerint ez csak átmeneti lejtmenet és nem egy csökkenő trend kezdete. 2009 márciusa óta, amikor fordult a piac, 16 alkalommal történt meg, hogy az amerikai indexek 5%-nál nagyobb esést szenvedtek el, de végül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés