Előfizetői tartalom

10 tény, ami miatt már rohansz is elektromos autót venni

Portfolio
Az elektromos autózás mellett és természetesen ellen is lehet érveket felsorolni, mivel azonban egy egyelőre kevéssé ismert és elterjedt, de alapvetően sok szempontból a környezetet óvó, a jövőbe mutató technológiáról van szó, most összegyűjtöttünk 10 érvet mellettük. Persze sokaknak ez egyszerűen pénzkérdés egyelőre, de azért viszonylag egyértelmű, hogy a környezetünk és az egészségünk megóvása érdekében jó lenne minél hamarabb átállni a közlekedésben az elektromos hajtásra. Az egzaktabb tényektől a kicsit elvontabbakig soroljuk az érveket.

1. Olcsó hajtaniAhogy korábbi cikkünkben részletesen írtunk róla a Magyarországon értékesített teljesen elektromos autók akkumulátorai 16-35,8 kWh kapacitással bírnak, a volumengyártók modelljei inkább az alsó, a prémium gyártók modelljei pedig a felső határt súrolják, és hamarosan érkezik az elektromos autók új generációja, amelyeket már még nagyobb akkumulátorokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés