Előfizetői tartalom

14 milliárddal ér kevesebbet a Twitter

Portfolio
Az év eleje óta nagyobb esését mutatott a Twitter részvényeinek árfolyama, az elemzők most arra várnak, hogy milyen számokat tesz közzé a társaság a mai napon. A FactSet adatai alapján 2014-ben megközelítőleg 14 milliárd dollárral ér kevesebbet a cég. A gyorsjelentést 2,5%-os pluszban várja a társaság, a jó folytatáshoz az kell, hogy növekvő számú felhasználóról érkezzenek hírek. Havi alapon az elemzők 12 milliós emelkedést várnak - írja a MarketWatch.

A Twitter ma teszi közzé friss negyedéves számait, a társaságra ráférne a jó gyorsjelentés, mivel a tavalyi év végi nagy csinnadrattával járó tőzsde megjelenést követően az árfolyam jelentős esést mutatott. A gyorsjelentés előtt a részvények 2,5%-os pluszt mutatnak, azonban a kaliforniai cég nagyjából 14 milliárd dollárral ér kevesebbet, mint 2013 végén - derül ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés