Előfizetői tartalom

176 forintos osztalékot fizetne a Duna House

Portfolio
Kétszámjegyű profitnövekedésről számolt be a Duna House 2017 negyedik negyedévére az előző év azonos időszakához képest. A tavalyi év után részvényenként 176 forintos osztalékot javasol a vezetőség, ami 4 százalék feletti osztalékhozamnak felel meg. Ami a piaci kilátásokat illeti, 2018-ra 5-10 százalékos árnövekedést vár a hazai ingatlanpiacon a Duna House menedzsmentje - derül ki a negyedéves gyorsjelentésből.

A gyorsjelentés főbb pontjai:A Duna House 2017. negyedik negyedévében az ingatlanközvetítési piac szokásosan gyenge hónapjai mellett erős operatív eredményt ért el, az előző év negyedik negyedévéhez képest 46%-kal emelkedve megközelítette a 238 millió Ft-os EBITDA szintet - olvasható a negyedéves jelentésben. A működési eredmény mintegy 75 millió forinttal volt magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés