Előfizetői tartalom

2 napos hétvégi tőzsdetanfolyam

Portfolio
Mekkora lúzer vagy! Mondanánk a legtöbb szituációban, ám itt ez nem feltétlenül igaz. Utólag okosnak lenni könnyű, meglátni a jövőt azonban nagy kihívás. A kereskedés világában, ebben a formában nem is lehetséges. A tőzsde szépsége, hogy egy bizonytalan, ám rendkívül izgalmas közegben valószínűségeket kell a saját oldalunkra állítanunk, miközben a bizonytalanságból adódó kockázatot folyamatosan kezeljük. Mindez megtanulható, gyakorolható.

Jó hír, hogy a csúcskihagyással egyáltalán nem maradtál le semmiről, mert a tőzsde világában soha nincs olyan, hogy elment a hajó. Itt állandóan hullámzik minden termék árfolyama, így folyamatosan újabb és újabb lehetőségek alakulnak ki. Hogyan tudnám kivenni a részem a tőzsdei hullámokból? Rossz hír, hogy meg kell dolgozni értük. Jó hír, hogy képes vagy rá. Ehhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés