25% hozamot akarsz jövőre? Ezekből a papírokból érdemes válogatni

2017. december 6. 21:05    
nyomtatás
 
Összeszedte a MarketWatch, hogy melyek a Wall Street elemzőinek a kedvenc részvényei, melyektől hatalmas, legalább 25%-os árfolyamemelkedést várnak jövőre. A tavalyi jóslatok megvalósulási arányából kiindulva persze érdemes inkább érdekességképpen gondolni a listára, nem pedig a tuti befektetés esszenciájaként.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A listán olyan vételi besorolással rendelkező, S&P 500-tag részvények vannak, melyeknek célárát a jelenlegi legalább 125%-ának megfelelő értéken határozták meg a FactSet által figyelt amerikai elemzők.

25% hozamot akarsz jövőre? Ezekből a papírokból érdemes válogatni


Érdemes persze csínján bánni vele, hiszen a MarketWatch tavaly is összeszedte az elemzők jóslatait. A 18 akkor kiválasztott részvényből mindössze öt ütötte meg az elemzők árfolyamemelkedéssel kapcsolatos várakozásait idén november 30-ig, pedig az S&P 500 20%-ot emelkedett közben. Több volt, amellyel egyenesen bukni lehetett: a 18 papírból nyolc hozama mínuszos volt, míg kettő árfolyamvesztesége meghaladta az 50%-ot is.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Jó üzemanyag kell a gondtalan téli autózáshoz (x)

Érdemes a szokásosnál is több gondot fordítani a minőségre. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium