Előfizetői tartalom

3 hete nincs kereskedés az Enefinél

Portfolio
Január közepe óta szünetel a kereskedés az Enefi (egykori E-Star) részvényeinél, melyet az MNB határozata alapján függesztett fel a budapesti tőzsde, azzal az indokkal, hogy a társaság nem tájékoztatta megfelelően a nyilvánosságot. Pénteken végre közzétették a január 8-án megtartott közgyűlés határozatait. Soós Csaba lemondott igazgatósági tagságáról.

Január 8-án tartott közgyűlést az Enefi, melynek határozatai csak pénteken jelentek meg a budapesti tőzsde oldalán. A közgyűlés célja lényegében az volt, hogy új vezető tisztségviselőket válasszanak ("a törvényes működés helyreállítása érdekében"). A közgyűlés az alábbi határozatokat hozta (főbb pontok): Kisvári Jánost és Komonczi Zsoltot 2016. január 8...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés