Előfizetői tartalom

400 ezerért okostelefont? Megőrültél?

Magyarországra is elért az iPhone X-őrület, november elejétől már itthon is kapható az Apple legújabb okostelefonja, ami minden idők legdrágább iPhone-ja. Legalább 380 ezer forintot ki kell fizetni érte és több hetes várólistára számíthatunk, így ha karácsonyra szánjuk, akkor nem lehet sokáig húzni a megrendelést. Évek óta az iPhone X kapta a legtöbb újítást az előző modellhez képest, de vajon tényleg annyival több, jobb és szebb, hogy megérje a kifizetni érte közel 400 ezer forintot, amikor féláron is vehetünk csúcsmobilt? Erre próblunk válaszolni pár napos tesztünk után, amihez a készüléket az iBro Store and Service biztosította.

Az Apple az elmúlt években nem éppen a forradalmi újításokról volt híres, ami az okostelefonokat illeti. A készülékek gyakorlatilag alig változtak az előző modellekhez képest, külsőre kicsi különbség egy két évvel ezelőtti iPhone 6S és egy idei iPhone 8 között, és a tudását tekintve sem sok. Az Apple az okostelefon tízéves évfordulójára készítette az iPhone X-et...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés