Előfizetői tartalom

50 ezer dollárt érhet egy bitcoin

Portfolio
Egymást érik az utóbbi hónapokban az elemzői célárak a bitcoinra, némely szakember óvatosabb, míg mások egészen extrém előrejelzéseket adnak a szuperpénz árfolyamára. Az utóbbihoz csatlakozott nemrégiben a Standpoint Reserch részvénypiaci stratégája is, aki szerint akár 50 ezer dollárig is emelkedhet a bitcoin értéke a következő 10 évben, amivel túlnőné az Apple 800 milliárd dolláros piaci kapitalizációját.

Ugyan nem ez a legextrémebb célár a bitcoinra (a Business Insider vezérigazgatója, Henry Blodget szerint egy nap 1 millió dollárt is eléri az árfolyam), de az biztos, hogy Moas - aki egyébként még a nyáron sikeresen megjósolta, hogy 5000 dollár fog emelkedni a bitcoin - az optimistábbak közé tartozik. A szakember a CNBC műsorában azzal érvelt, hogy az elmúlt hónapok extrém...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés