Előfizetői tartalom

Szétszedték az OTP-t!

Portfolio
A Fed szerdai kamatdöntő ülése után a részvénypiacok nagy raliba kezdtek, csütörtökön azonban visszafogott hangulatban telt a kereskedés. A hét utolsó kereskedési napjára azonban újra megtáltosodtak a részvénypiacok, az irányadó európai indexek délutánra 0,7 - 1,5 százalékot emelkedtek és Görögországgal kapcsolatban is jó hírek érkeztek. Ma is a BUX index volt az egyik legjobban teljesítő régiós index, köszönhetően az OTP kitartó ralijának. Az egész napos jó hangulat átragadt Amerikára is, ahol az emelkedést még a dollár árfolyamának gyengülése és az olajár esése is fűti.

2015. március 20. 17:10 Megosztás Ez a nap is az OTP napja volt Délutánra a nyugat-európai részvényindexek 0,7 - 1,4 százalékot erősödtek, a befektetők szinte mindent vettek. A mai teljesítménnyel együtt a DAX index értéke 2015-ben eddig közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés