Előfizetői tartalom

Nagy dobás a Richtertől: svájci céget vesz

Portfolio
Jelentős felvásárlást jelentett be a Richter: 190 millió frankért (vagyis mintegy 55 milliárd forintért) veszi meg a svájci székhelyű gyógyszergyártót, a Finox Holding nevű céget. Az akvizícióval a Richter a női fertilitás elősegítését célzó terápiás területeken erősíti termékportfolióját, ami erős növekedési kilátásokkal kecsegtet a gyógyszergyártó szerint.

Mit tudunk a tranzakcióról?190 millió frankért, vagyis közel 55 milliárd forintért vásárolja fel a Richter svájci szektortársát, a Finox Holding nevű céget. Az akvizíciót készpénzből finanszírozza a magyar gyógyszergyártó. A felvásárlás júliusra zárulhat le, nincs milestone és nincs royalty - tette hozzá a Richter.Mit lehet tudni a svájci cégről?A Finox a női fertilitással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés