Előfizetői tartalom

A felhő sem tudta megmenteni az IBM-et

Portfolio
Bár az IBM közel a várakozásoknak megfelelő negyedéves árbevételről és eredményről számolt be, sőt az új üzletágak is jól teljesítettek, a cég teljes árbevétele is profitja bázishoz képest jelentősen csökkent, ráadásul a menedzsment 2016-tal kapcsolatban lényegesen pesszimistább mint az elemzők. A részvények árfolyama a zárás utáni kereskedésben közel 4 százalékos eséssel reagált.

A keddi piaczárást követően jelentett az IBM, mely a negyedik negyedévben a Reuters elemzői konszenzusával közel megegyező számokat tett közzé árbevétel és EPS sorokon.Az IBM árbevétele az egy évvel korábbi időszakhoz képest ugyanakkor 8 százalékkal 22,1 milliárd dollárra csökkent, így egymást követő 15. negyedéve esik az árbevétel. A társaság az elmúlt években...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés