Előfizetői tartalom

A legrosszabbra készül a sztárközgazdász

Portfolio
Mozgalmas volt az elmúlt hét a részvénypiacokon, hétfőn az amerikai tőzsdék soha nem látott zuhanást produkáltak (pontban mérve), csütörtökön pedig egy újabb 1000 pontos esést szenvedett el a Dow. Jim Rogers, a veterán befektetési guru szerint a következő medve piac korunk legrosszabb időszaka lesz. Bár azt még nem mondja ki, hogy el is kezdődött volna.

Jim Rogers szerint mindent eláraszt a hitel a világban, az eladósodottság nagyon magas. Szerinte folytatódik az esés a tőzsdéken, bár azt nem mondta ki, hogy a mostani esés jelenti a medve piac kezdetét (ami a csúcsokhoz képest 20 százalékos esésnél kezdődik).Csütörtökön a korrekciós szakaszba lépett a Dow és az S&P, a csúcshoz képest 10 százalékos esést szenvedtek el.Amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés