Előfizetői tartalom

A Plotinusnál vizsgálódik az MNB

Portfolio
A Plotinus 2018. 09.17.-én tartott közgyűlésen a TEBÉSZ képviselője kérdést tett fel a társaság jelenlegi vagyoni helyzetével kapcsolatban, amire közleményben reagált a cég. Továbbá bejelentette, hogy az MNB a 2018 júniusi saját részvény vásárlásaikkal kapcsolatban piaci visszaélések, tiltott piaci manipuláció gyanúja miatt indított felügyeleti eljárást a társaság ellen. Ezzel a cég nem ért egyet.

A közlemény főbb pontjai: A Plotinus Holding Nyrt. számláin elérhető jelenlegi készpénz és készpénzegyenértékesek összege: 258 millió Ft. Az államháztartással szembeni követelés összege: 10 millió Ft. A közgyűlés által megszavazott (de még nem aláírt) adásvétel, azaz a Plotinus Invest Zrt. értékesítése kapcsán várhatóan 2018/11/30-ig további 902 millió forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés