A világ legnagyobb vasúti fékgyárát adják át Budapesten

2017. október 12. 10:41  english version   
nyomtatás
 
A világ legnagyobb vasúti fékgyárát adják át Budapesten jövő héten - derül ki az eseményre szóló meghívóból. A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest október 17-én felavatja új gyártócsarnokát és bemutatja új tanműhelyét.


Az 5,28 milliárd forintos bővítéssel a világ legnagyobb vasúti fékegység-gyártó és fejlesztő vállalatává válik a budapesti egység a cég közleménye szerint. A Knorr-Bremse nagyszereplő a vasúti szerelvény-és haszongépjármű-fékrendszereinek gyártásában, a világ 30 országában tevékenykedik.

Magyarországon két telephelyen van jelen, a budapesti telephely a vasúti fékrendszerek, a kecskeméti pedig a haszonjármű-rendszerek berendezéseinek gyártását végzi. A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest több mint 20 éves múltra tekint vissza, jelenleg 1500 főt foglalkoztat.

A világ legnagyobb vasúti fékgyárát adják át Budapesten

Forrás: Knorr-Bremse

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium