Előfizetői tartalom

A BÉT válasza Zsiday Viktor blogbejegyzésére

Portfolio
Zsiday Viktor, a Plotinus igazgatótanácsának elnöke hétfőn egy blogbejegyzésben értékelte a budapesti tőzsde elmúlt egy évét, és csalódottan állapította meg, hogy szerinte nem nagyon történt semmi kézzelfogható. A BÉT úgy érezte, hogy válaszolnia kell Zsiday Viktor blogbejegyezésére, ezt most változatlan formában tesszük közzé.

Egyre többen vagyunk a pályán: intézményi befektetők, bankok és befektetési szolgáltatók, potenciális kibocsátók, számos szakmai és érdekképviseleti szerv dolgozik keményen a Budapesti Értéktőzsdével (BÉT), az MNB-vel és a kormányzattal karöltve azon, hogy a hazai tőzsde betöltse végre valódi szerepét. Nincsenek ellenérdekeltek - ha tőkepiac fejlődik mindenki jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés