Előfizetői tartalom

A Ford hátán Dél-Amerika és Oroszország a púp

Portfolio
Közétette a Ford is az első negyedéves számait, ami tartogatott hideget és meleget egyaránt a befektetőknek. Az árbevétel nem nőtt, míg a nettó eredmény és az egy részvényre jutó nyereség elmaradt a várakozásoktól. A cég menedzsmentje ugyanakkor pozitív várakozásokat forgalmazott meg 2015-re vonatkozóan, ami némileg ellensúlyozni tudja a negyedéves számokat.

Zsenge számok az amerikaiaktólA Ford Motor árbevétele 33,9 milliárd dollár volt, ami szinte teljesen megegyezett az egy évvel korábbi értékkel. Nettó eredménysoron és az egy részvényre jutó nyereség tekintetében viszont alumúlta az egy évvel korábbi számokat és az elemzői várakozást az amerikai autógyártó. A menedzsment jelezte, hogy a korábbinál 20 százalékkal magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés