Előfizetői tartalom

A GM felpörgetheti az elektromos modelljeinek gyártását

Portfolio
A General Motors várhatóan holnap jelenti be, hogy 450 millió dolláros beruházást valósít meg annak érdekében, hogy felpörgessék elektromos modelljeik (Chevrolet Volt és a hybrid Cadillac ELR) gyártását - írja a Streetinsider. A lépés azért érdekes, mert múlt hónapban ismét kevesebb Volt talált új gazdára, mint egy évvel korábban. Rossz nyelvek szerint a lépésre csak azért kerülne sor, hogy jobb színben tüntessék fel az amerikai autógyártót az elmúlt hónapok botrányait követően.

A General Motors új alelnöke, Gerald Jhonson várhatóan holnap jelenti be, hogy az amerikai autógyártó 450 millió dollárt fektet be Michiganben annak érdekében, hogy felpörgessék az elektromos hajtású járműveik, a Chevrolt volt és a Cadillac ELR hibridek gyártását. A lépésre annak ellenére kerül sor, hogy a GM márciusban kevesebb, mint 3 600 darab Voltot értékesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés