Előfizetői tartalom

A gyenge euró repítette a L'Orealt

Portfolio
Közzétette a negyedéves gyorsjelentését a L'Oreal, mely részben a gyenge euró miatt az eurózónán kívüli piacokon jól teljesített. A vállalat teljes bevétele több mint 14%-kal emelkedett, összehasonlító alapon (többek között devizahatástól tisztítva) ugyanakkor csupán 4%-os volt a növekedés. A vállalat menedzsmentje a gyorsjelentésben nem tett közzé a teljes évre vonatkozó prognózist.

Tegnap piacok zárását követően tette közzé a L'Oreal a negyedéves gyorsjelentését, melyben a vállalat teljes árbevétele az egy évvel korábbi időszakhoz képest 14,1%-kal 6,4 milliárd euróra emelkedett, összehasonlítható alapon pedig (like-for-like) 4 százalékos volt a növekedés. A fajsúlyos kozmetikai divízió árbevétele 14,3%-kal 6,2 milliárd euróra nőtt (összehasonlítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés