A hazai tőkepiac legjobb tavalyi teljesítményeit díjazta a BÉT

2017. március 13. 09:21    
nyomtatás
 
A hazai tőkepiac legjobb 2016-os teljesítményeit díjazta péntek este a Budapesti Értéktőzsde. A BÉT Legek Díjat idén összesen tíz kategóriában osztották ki a piaci teljesítmények és a szakmai zsűri döntése alapján.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége a Concorde Értékpapír Zrt. lett 1101 milliárd forintos forgalommal.
  • Az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója díjat az OTP Bank nyerte el 1195 milliárd forintos forgalommal.
  • Az év befektetési szolgáltatója díj odaítélésénél a zsűri a forgalmi adatokon túl a pályázó magyar tőkepiac érdekében kifejtett munkáját is figyelembe vette, így e díjat szintén a Concorde Értékpapír Zrt. nyerte el.
  • Az év új részvénykibocsátója a tavaly parkettre lépett Duna House Nyrt., míg új kötvénykibocsátója az Eximbank.
  • A 2016-os évben a prémium részvénypiaci kategóriában a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényei érték el a legjobb teljesítményt 48,97 százalékos árfolyam emelkedéssel, így ez lett az év befektetési sztorija.
  • Az év legnagyobb forgalmú határidős BUX index és részvénykereskedő cége az Erste Befektetési Zrt., a legnagyobb forgalmú határidős devizakereskedő cége a Raiffeisen Bank Zrt., az év adatszolgáltatója a Bloomberg.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium