Előfizetői tartalom

A Huawei a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója

Portfolio
Teljesen megállt az első negyedévben az okostelefon-piac növekedése - derül ki az IDC legfrissebb adataiból. Összesen 334,9 millió darab okostelefont értékesítettek a világban, ami kevesebb, mint 1 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos időszakához viszonyítva. A fejlett piacokon már magas a penetráció, a két nagy mobilgyártó, az Apple és a Samsung is az értékesítések zuhanásáról számolt be.

334,9 millió darab okostelefont értékesítettek a világban a január-márciusi időszakban, ami minimális, mindössze 0,1 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ez a leglassabb növekedési ütem, amióta létezik az okostelefonok termékkategória - derül ki az IDC adataiból. Nem csoda, hogy a növekedés megállt, hiszen a fejlett országokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés