Előfizetői tartalom

A Huawei most az okostelefon-piac sztárja?

Portfolio
A Huawei jelenleg a globális okostelefon-piac egyik leggyorsabban növekvő szereplője, az első féléves értékesítési adatok alapján legalábbis. 2014 első hat hónapjában több mint 60%-kal adott el több okostelefont, mint az előző év azonos időszakában, köszönhetően a latin-amerikai és a közel-keleti régiókban tapasztalható erős keresletnek.

Robbannak az eladások 34,27 millió darab okostelefont értékesített a Huawei az év első felében, 62%-kal többet, mint az előző év azonos időszakában - derült ki a társaság most közzétett eladási adataiból. A második negyedévben gyorsult be a növekedés, amikor több mint 20 millió darabot adott el a cég. Mindezt úgy, hogy eközben a világ legnagyobb mobilgyártójának számító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés