Előfizetői tartalom

A makroadatokra figyelhetnek a befektetők (QUAESTOR)

Portfolio
A befektetők figyelme a makroadatokra, valamint az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos viták felé fordulhat az előttünk álló héten. Ha az adatközlések is megerősítik a gazdaságok növekedési ütemének mérséklődését, akkor tovább folytatódhat a piacok immár 6 hete tartó lecsorgása - olvasható a Quaestor heti kitekintőjében.

Az amerikai gyorsjelentési időszak szinte lecsengett. A héten a BlackBerry gyártójának, a Research In Motion Ltd.-nek (eQTRADER: RIMM:xnas) negyedéves számait érdemes követni. Hétfőn a céges felvásárlásokról szóló hírek terén közel egy hónapja nem látott aktivitás látszott, legalább tíz ún. M&A ügyletet jelentettek be a tengerentúlon. A Dealogic adatai szerint az ügyletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés