Előfizetői tartalom

A Mol kapta a legnagyobb pofont

Portfolio
Az elmúlt napokban háttérbe szorult a görög sztori és a befektetői figyelem középpontjába a vállalati gyorsjelentések kerültek. A vezető amerikai cégek viszont több esetben is csalódást okoztak, így elromlott a hangulat a nemzetközi részvénypiacokon. Szerdán viszont változhat a helyzet abból a szempontból, hogy a piaci szereplők figyelme ismét Görögországra szegeződhet, ahol a parlament ma szavaz a hitelezőkkel kötött múlt heti megállapodásban rögzített intézkedésekről. Amennyi sikeres lesz a szavazás a görög tőzsdén is elindulhat végre a kereskedés. Mindezek együttes hatására a részvénypiacokon eséseket láthatunk, a nyersanyagpiacon pedig tovább adták az aranyat és az olajat.

2015. július 22. 17:35 Megosztás A Mol volt a leggyengébb Szerdán a nyugati részvénypiacokhoz hasonlóan a magyar tőzsde is gyengén teljesített. A BUX értéke 0,9 százalékot esett, amihez közel 4,6 milliárd forintos forgalom párosult. A hazai nagypapírok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés