Előfizetői tartalom

A német részvények még mindig nyerők

Portfolio
A német vállalatok az európai átlagot és az elemzői várakozásokat jócskán meghaladó ütemben növekszenek, ennek hatására a hozamvárakozások felfelé módosulnak. A Fidelity International FF Germany Fund porfóliómenedzsere, Christian von Engelbrechten szerint a trend várhatóan 2016-ban is folytatódni fog, hatékony kihasználásához azonban kiemelten kell figyelni az alacsony és közepes tőkésítettségű vállalatokra is - olvasható a Fidelity elemzésében.

Erős partnerek, rekord fogyasztásA gyenge eurót, az alacsony kamatlábakat és a németországi vállalatok szilárd teljesítményét tekintve a kilátások továbbra is kedvezőek. Emellett a rekordmértékben növekvő fogyasztásnak és az exportnak továbbra is jót tesz majd az Egyesült Államokkal az Egyesült Királysággal és Európával folytatott fontos és erős kereskedelem.Emellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés