Előfizetői tartalom

A Richterrel indul a jelentési szezon

Portfolio
Rövidesen a Budapesti Értéktőzsdén is felpörög a negyedik negyedéves gyorsjelentések közzététele. Az sort a blue chipek közül a Richter fogja nyitni, a társaság a korábbi negyedévekhez hasonlóan továbbra sem publikálta a jelentésének pontos dátumát, annyit tudunk, hogy valamikor a február 9-i héten érkeznek a negyedéves eredmények.

A Richter után csupán a hó második felében, február 24-én hajnalban teszi közzé a negyedéves eredményeit a MOL, majd egy nappal szintén hajnalban a Magyar Telekomra kerül a sor. Az utolsóként a nagyok közül az OTP jelent majd, március 6-án kapunk pontosabb képet a pénzintézet tavaly október-december időszaki tevékenységéről. A lenti táblázatban az egyes vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés