FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

A spekulánsok játékszerévé vált az Est Media (Interjú)

Portfolio
A BÉT-en forgó kisebb cégek között nem egy van, mely súlyos problémákkal küzd és minden erővel az üzletmenet nyereségessé tételén fáradozik. Ilyen az Est Media is (korábbi nevén econet.hu), mely a közelmúltban reflektorfénybe került, miután részvényei napokon keresztül limittel zuhantak. A médiaszektor egyetlen hazai tőzsdei képviselője hosszú ideje veszteséges, most azonban átfogó reorganizációt hajt végre, mely ha sikeres lesz, új alapokra helyezheti a vállalat működését. A társaság jelenlegi elnökét, Balázs Csabát, valamint az Est Media szakmai vezetésben a jövőben vezető szerepet vállaló menedzsert, Pankotai Csabát kérdeztük meg a tegnapi rendkívüli közgyűlést követően a jövőbeli kilátásokról, valamint arról, hogy milyen módon igyekeznek helyreállítani a megrendült befektetői bizalmat.

Portfolio.hu.: A társaság tegnapi rendkívüli közgyűlésén elfogadták azokat a javaslatokat, melyek a reorganizáció további lépéseihez létfontosságúak. Mik az elképzelések arra az esetre, ha a szállítókkal mégsem sikerül megállapodni a tőkekonverzióról, és nem lesz kellő intézményi érdeklődés a tervezett tőkeemelés során? B.Cs.: Abban az esetben, ha a szállítói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés