Előfizetői tartalom

Az energiaszektornak köszönhetően erősödéssel zárt Amerika

Portfolio
Kissé bizalmatlan hangulatban indult ma a kereskedés a tengerentúli részvénytőzsdéken, a befektetők többsége az alacsony kockázatú eszközökbe menekült, miután a török légierő lelőtt egy orosz harci gépet a szír határ közelében a légtérük megsértése miatt. Pedig a harmadik negyedéves amerikai GDP adatot jelentősen felhúzták ma, igaz, a fogyasztói bizalomról rendkívül kedvezőtlen jelentés érkezett. A orosz gép lelövése miatt fokozó közel-keleti feszültség hatására jelentősen emelkedett ma az olaj ára, ami az energiaszektort is felhúzta. Végül a Dow Jones és az S&P500 is kisebb erősödéssel zárt.

2015. november 24. 22:15 Megosztás Erősödéssel zárt Amerika Főleg az energiaszektor emelkedésének köszönhetően erősödéssel zártak a vezető amerikai részvényindexek szerdán. A Dow Jones és az S&P500 is 0,1 százalékkal került feljebb, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés