FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

A Volkswagen ismét a csúcson

Portfolio
Egy autóipari versenyképességi tanulmány alapján a legkedvezőbb növekedési kilátásokkal a következő években elsősorban a német gyártók rendelkeznek, közülük is kiemelkedik a Volkswagen-csoport, amely az idei listán az első helyet szerezte meg. A koreaiak a Hyundai révén képviseltetik magukat a dobogón, a japán gyártók viszont visszaestek, a korábbi "példakép", a Toyota 2004 óta nem szerepelt olyan rosszul a felmérésben, mint idén, írja a Handelsblatt.

A tanulmány készítői 11 indikátort határoztak meg, amelyek alapján beazonosítható, melyek azok az autógyártók, amelyek növekedési kilátásai a legjobbak a következő éveket tekintve, és melyek azok a gyártók, amelyek az egyre élesebb versenyben lemaradók lehetnek. A 11 mutató között találhatjuk az értékesítést, a megtérülést vagy a termék innovációt. A lista első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés