A Waberer's részvényei holnaptól felkerülnek a terméklistára

2017. június 19. 16:20    
nyomtatás
 
A Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója, Végh Richárd holnaptól felveszi a Waberer's törzsrészvényeit a terméklistára, azonban az első kereskedési nap meghatározására még nem kerül sor.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


A Budapesti Értéktőzsde bejelentette, hogy elnök-vezérigazgatója, Végh Richárd a Waberer's 14 654 028 darab, egyenként 0,35 EUR névértékű, 5 128 909,8 euró össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvényét holnaptól felveszi a terméklistára.

Végh Richárd egyúttal felhívta a befektetők és a piaci szereplők figyelmét arra, hogy a terméklistára történő felvétellel a Waberer's törzsrészvényei bevezetésre kerültek a tőzsdére, azonban tekintettel arra, hogy a vállalat a bevezetési kérelem benyújtásakor zártkörűen működő részvénytársaság, az első kereskedési nap meghatározására még nem került sor.

Ennek megfelelően a részvényekkel történő kereskedésre még nincs lehetőség. Végh Richárd ugyanakkor a kibocsátáshoz kapcsolódó mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy nagyságrendileg július 6-ra tehető az a nap, amikor megkezdődhet majd a kereskedés a Waberer's papírjaival.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékpapír portfóliókezelő-elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium