Előfizetői tartalom

Áder: jelentősen akarják csökkenteni a kohéziós alapokat

Portfolio
A jelenlegi elképzelések alapján a következő hét évre szóló uniós költségvetésből több ország, így Magyarország is kevesebb kohéziós forráshoz jutna. Áder János köztársasági elnök az InfoRádióban azt mondta, arra kell figyelni, hogy az a csoport, amelynek az érdeke sérül, egységesen lépjen fel. Erről tárgyal csütörtökön az államfő Varsóban a lengyel köztársasági elnökkel.

A Brüsszelben zajló uniós csúcs egyik fontos témája az új, 2014 és 2020 közötti költségvetési időszak tervezése. Kiderült, hogy a kohéziós alapokat jelentősen, 19 milliárd euróval akarják csökkenteni - mondta az InfoRádió Arénájában Áder János. A köztársasági elnök kiemelte: ez Magyarországnak és a volt a szocialista országoknak semmiképpen sem érdeke, a kohéziós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés