Előfizetői tartalom

A híres magyar milliárdos mellé állhat a bíróság a NAV ellen

Portfolio
Az Európai Bíróság főtanácsnokának indítványa szerint a Docler-csoportba tartozó WebMindLicenses és a portugál Lalib cégekközött a livejasmin.com weboldalhoz kapcsolódó know‐how hasznosításával összefüggésben kötött licencszerződés célja nem az adóelkerülés volt - olvasható a bíróság szerdai közleményében. Ugyan ezzel még nem adtak igazat Gattyán György milliárdosnak a NAV ellenében, de az esetek többségében el szokták fogadni a főtanácsnoki indítványt.

A WebMindLicenses a Magyarország egyik leggazdagabb emberének számító Gattyán György érdekeltségébe tartozó Docler‐csoport egyik tagja. Az üzletember 100%‐os tulajdonában álló cég az erotikus szolgáltatásokat kínáló livejasmin.com weboldalhoz kapcsolódó know‐how‐t adott bérbe egy Lalib nevű portugál cégnek. A NAV egy vizsgálat során arra a következtetésre jutott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés