Előfizetői tartalom

Az RTL értetlenül áll Lázár javaslata előtt

Portfolio
Dirk Gerkens, az RTL Klub elnök-vezérigazgatója nem érti a programdíj áthárításával kapcsolatos kormányzati aggodalmakat - derült ki egy kedd délelőtti háttérbeszélgetésen. A csatorna első embere arról is beszélt, hogy számukra nem opció a Magyarországról való kivonulás és megismételte: dolgoznak a jogi stratégián, amely továbbra is titkos.

Keresztbe tesz megint a kormány? Dirk Gerkens úgy vélekedett, hogy a programdíj jövő év január 1-jétől tervezett kivetése szerves részét képezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal folytatott, a hagyományos analóg földi műsorszórás lekapcsolásáról szóló tavalyi tárgyalásoknak. Ezért áll némiképp értetlenül a múlt pénteken, a Miniszterelnökség által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés