Előfizetői tartalom

Figyelmeztetést adott ki az RTL (3.)

Portfolio
Az RTL Group elvégezte a múlt héten elfogadott magyar reklámadó első pénzügyi hatásait, és ezek alapján az új teher 15 millió euró (4,65 milliárd forint) lesz a magyar RTL számára az idei évben. Az anyacég hétfői közleménye szerint a mostani bejelentésük minden külföldi befektető számára fontos figyelmeztetés. A profitfigyelmeztetést negatívan fogadták az RTL Group piacán.

4,65 milliárdos teher Hétfő reggel közleményt adott ki az RTL Group, a magyar RTL anyavállalata a múlt héten végleges formába öntött magyarországi reklámadó pénzügyi hatásáról. Az előzetes értékelés szerint az RTL adófizetési kötelezettsége az új adó miatt 15 millió euróval nő éves szinten (ez megközelítőleg 4,65 milliárd forint). A közlemény emlékeztet arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés