Előfizetői tartalom

Mekkora pusztulást okoz a zord időjárás? - A hó után jön a belvíz

Portfolio
Az évszakhoz mérve szokatlan időjárás okán az agrárszakma képviselőit kérdeztük az aktuális helyzetről. Milyen hatással lehet a tavaszi munkálatokra a jelentősen elhúzódó hideg, télies, csapadékos időjárás és késői fagyások? Lehet-e már most esetleges károkról beszélni? Mely kultúrákat érinti leginkább az évszaktól eltérő, szélsőséges időjárás? Van-e esélye a lemaradás ledolgozására? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat.

Fórián Zoltán, üzletág igazgató, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Tanácsadási Üzletág, Agrár Európa Kft. Tűkön ülnek a növénytermesztők. Az elhúzódó tél miatt jelentős késésben vannak a tavaszi munkák. Az év első három hónapját jellemző nagy csapadék viszont rég látott víztelítettséget okoz. Ez az őszi vetéseknek igen kedvező, jó állapotban vannak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés