Előfizetői tartalom

Air France-sztrájk: az easyJet a nevető harmadik

Portfolio
Az Air France-pilóták két hétig tartó sztrájkjának legnagyobb nyertese végül úgy néz ki, hogy az easyJet lett. A diszkont légitársaság ma megemelte az idei évre vonatkozó profitvárakozását, amit részben a versenytársnál folyó sztrájkokkal indokolt. De segítettek az alacsonyabb üzemanyag-költségek és a kedvező devizaárfolyam-mozgások is. Az easyJet árfolyama ugrott ma a hírre.

Az easyJet egyik legfontosabb piaca Franciaország, ennek köszönhetően a diszkont légitársaság lehetett az egyik legnagyobb nyertese a rivális Air France-nál folyt sztrájknak. A francia cégnél rég nem látott mértékű, két hétig tartó sztrájk eredményezett járattörléseket, ennek eredményeként sok utas az easyJet járataira szállt át. Az easyJet megemelte ma az idei évre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés