FONTOS Megszólalt az Uber – Kiderült, mikor indulnak Budapesten
 
Előfizetői tartalom

Airbus: késésekre felkészülni!

Portfolio
Zuhant az első negyedévben az Airbus nyeresége - derült ki a repülőgépgyártó gyorsjelentéséből. Csúszik a két legújabb repülőgépének a leszállítása és az egyik katonai teherszállító gépével kapcsolatos problémák negatív hatással lesznek a jövőbeli eredményekre - mondta el a cég vezérigazgatója. A negyedéves eredményekre és a nem túl optimista kilátásokra közel 7 százalékot zuhant a részvények árfolyama.

Késlekednek az új gépekA bevétel szintjén kismértékű növekedésről számolt be az Airbus az első negyedévre az előző év azonos időszakához képest, ami kisebb meglepetést okozott az elemzői várakozásokhoz képest. Ami az egyes üzletágakat érinti, a helikopterek értékesítéséből származó bevételek csökkentek, miután kevesebbet szállított le belőlük az Airbus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés