Előfizetői tartalom

Aktív spekuláns volt a Bayern München elnöke?

Portfolio
A Bayern München elnöke ellen adócsalás vádjával indított eljárást a müncheni tartományi ügyészség, Uli Hoeness ugyanis évekkel ezelőtt Svájcban nyitott egy számlát, az azon végrehajtott tranzakciók után viszont nem fizetett adót Németországban. A Spiegel információi alapján Hoeness igencsak aktív volt az elmúlt években, ugyanis összesen több mint 33 ezer tranzakciót regisztráltak eddig a számláján, részben ezek feltárása miatt húzódik a Bayern-elnök elleni eljárás.

Adócsalás a vád A Bayern München elnöke 2013 januárjában saját maga ellen tett feljelentést, amiért eltitkolta az adóhatóság elől azt a svájci számlát, amelyen jelentős összegeket tárolt, a német sajtó a kirobbant botrányról áprilisban szerzett tudomást. Hoeness elmondta, egy magánszámlát tartott fent Svájcban, amit elsősorban azért hozott létre, hogy a részvénypiacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés