Előfizetői tartalom

Ha jövőre pénzt akarsz keresni, ezt jó ha tudod

Portfolio
Bár az év során akadtak buktatók, a tőzsdék összességében jól vették az akadályokat, és a fejlett piaci részvénypiacokon idén sem maradtunk új csúcsok nélkül. A következő évi amerikai, nyugat-európai illetve hazai kilátásokkal kapcsolatban több alapkezelőt is megkérdeztünk. Míg a profik a nyugati részvénypiacokkal kapcsolatban döntően továbbra is optimisták, addig a hazai tőzsdére egy újabb gyenge év várhat.

Dialóg, K&H. A nyugati részvénypiacok teljesítményére 2014-ben sem lehetett panasz, az amerikai benchmarkok és több európai index is új történelmi csúcsra emelkedett. A következő évi kilátásokkal kapcsolatban alapkezelőket kérdeztünk meg. A profikat a következő témákkal kapcsolatban kérdeztük: Meddig tarthat az amerikai bikapiac Az EKB eszközvásárlási programja milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés