Előfizetői tartalom

Álmosan kezdte a napot a BUX

Portfolio
Vegyesen kezdték a napot Európa szerte a részvényindexek, miközben a CAC40 és a DAX egyaránt 0.1%-ot esett, addig az FTSE 0.2%-ot emelkedett. A régióban a WIG20 stagnálva nyitott, míg az orosz börze 0.4%-ot esett, a PX pedig 0.8%-kal értékelődött fel. A BUX eközben az átlagost jócskán alulmúló alig 1 milliárd forintos forgalom mellett 0.4%-kal került feljebb.

RICHTERReal-time árfolyamInformációs panel Az elmúlt napokhoz hasonlóan ismét alacsony forgalom melletti kereskedés zajlik a hazai parketten, melynek vezetői részvényei közül a Richter mutatja a legnagyobb, 1%-os felértékelődést, míg szektortársa, az Egis 0.4%-os mínuszban áll. Az OTP, mely ma bejelentette, hogy a Deutsche Bank 5% fölé növelte befolyását a társaságban, azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés