Előfizetői tartalom

Amerikában is elbántak a bankpapírokkal

Portfolio
Győztek a kilépés mellett voksolók a csütörtöki brit népszavazáson, a hír sokkolta a befektetőket, a részvénypiacok világszerte nagy esésekkel reagáltak. Így elmondható, hogy bejött Soros György jóslata, aki pár napja megmondta, hogy "Fekete Péntek" jöhet a brit népszavazás után. A magyar tőzsde is hiába volt felülteljesítő sokáig, több mint 4 százalékot esett a BUX értéke nap végére. A hazai nagypapírok közül az OTP kapta a legnagyobb pofont, közel 7,5 százalékot zuhant az árfolyama.Fontosabb részletek Csütörtökön népszavazás volt az Egyesült Királyságban az EU-tagságról A közvélemény-kutatókat meghazudtolva a britek kiszavazták magukat az EU-ból A japán Nikkei index 2000 áprilisa óta nem látott zuhanást produkált péntek hajnalban A DAX 10 százalékos eséssel nyitott, ha így zárna az index, az minden idők második legnagyobb esése lenne a német tőzsdén Az elemzők kétszámjegyű esésekre számítanak a következő napokban az európai részvénypiacokon A BUX értéke 4,5 százalékot, míg az OTP árfolyama közel 7,5 százalékot zuhant Amerikában is a bankszektort büntették a legerősebben, a Goldman Sachs árfolyama közel 7%-ot zuhant.

2016. június 24. 22:29 Megosztás Bezárt Amerika is - Nem lett szép a vége a tengerentúlon sem Csúnya esés volt Amerikában is pénteken. A Dow Jones több mint 600 pontot zuhant és mind a 30 komponense eséssel zárt. A legerőteljesebben a bankpapírokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés