Arany és olaj kereskedési szeminárium

2016. október 17. 10:15    
nyomtatás
 
Hogyan tudok arannyal kereskedni? Fizikai aranyat vásároljak, vagy a tőkepiacon megvásárolható arany kínálja a jobb lehetőségeket? Mi mozgatja az arany árfolyamát, és hol vannak azok a szintek, ahol arany vételén érdemes gondolkodni? Meddig emelkedik az olaj árfolyama? Amennyiben az előző kérdések felkeltették érdeklődésed, díjmentes szemináriumunk a neked szóló rendezvény.


Az arany az egyik legősibb értékmérő és felhalmozási eszköz, mely az elmúlt évezredekben jelentősen befolyásolta a társadalmi változásokat. Az arany mágikus szerepe napjainkban sem csökkent, továbbra is a vagyon, a gazdagság szimbóluma, valamint kincsképző funkciója is megmaradt.
Arany és olaj kereskedési szeminárium
Jelentkezés a díjmentes előadásra

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért pont az arany kap ilyen kitüntetett figyelmet életünkben? Az arany és a víz mellett kevés anyag létezik, amely természetes állapotában visszaveri a fényt, és csillog. Az arany sárgás fénye sokak számára megnyugtató, a sárga fény és az éltető Nap között könnyű párhuzamot vonni. Az arany nem könnyen lép reakcióba más elemekkel, nem oxidálódik, így hosszú évek múltán is változatlan állapotban pompázik, valamint a természetben ritkán fordul elő. Ezek a tulajdonságok együttesen emelték az aranyat már a társadalmi civilizációk hajnalán a kincsképző eszközök dobogójára, hogy aztán ez a vonzalom generációtól generációra öröklődjön.

Az izgalmas kérdés, amelyre előadásunkon biztosan válasz kapsz az, hogy a 21. század embere számára, az internet korában hogyan változik meg az arany szerep és elérhetősége!

Díjmentes előadásunkon megismersz egy költséghatékony és praktikus kereskedési formát, ahol könnyedén tudsz kereskedni az arany árfolyam emelkedésére és csökkenésére egyaránt. Átbeszéljük az arany és olaj piacán várható folyamatokat, valamint szakértő előadónk vételi és eladási pontokat azonosít az arany és a fekete arany grafikonján.

Tematika
Miért az arany?
Fizikai arany versus tőzsde?
Várható piaci folyamatok
Hol vegyünk, hol adjuk el aranyat, olajat?


Jelentkezés a díjmentes előadásra

Időpont: 2016. október 18. 17:30-19:00
Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium